fysiotherapie-huiswaard-alkmaarJaarlijks gaan ongeveer 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut voor een behandeling aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit omdat ze klachten hebben door hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten als gevolg van een ongeval of ziekte, een verkeerde beweging of omdat het lichaam ouder wordt. Een behandeling duurt ongeveer een half uur per sessie. Bij de eerste afspraak wordt een zo volledig mogelijk beeld van de klachten gemaakt, door eerst een intake en een onderzoek te doen. Op basis daarvan kan samen met de cliënt een behandelplan opgesteld worden. Dit is maatwerk.

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een plintje vervangen, ondanks uw astma. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of uw chronische ziekte…Herkenbaar?

U vraagt zich af hoe u snel weer alles kunt doen wat u voorheen deed. Of hoe u zo goed mogelijk blijft bewegen ondanks uw chronische ziekte. De fysiotherapeut helpt u te (blijven) bewegen, bijvoorbeeld door:

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Huiswaard? Maak dan online een afspraak of bel 072 – 561 03 53.