Na enkele behandelingen kan de (sport)fysiotherapeut met u samen besluiten dat uw behandeling wordt voortgezet als medische trainingstherapie. Deze behandelvorm vindt plaats met gebruik van fitnessapparatuur in de trainingszaal van Fysiotherapie Huiswaard.

Hoe werkt medische trainingstherapie?

Uw therapeut maakt voor u een revalidatieprogramma. Dit programma is specifiek gericht op het behandelen van uw klacht en heeft als tweede doel het verbeteren of op peil houden van uw conditie.

In de trainingszaal werkt u onder begeleiding van een therapeut aan uw programma, met gebruik van de fitnessapparatuur of middels zogenaamde functionele trainingstherapie. In de eerste instantie zal dit een op een zijn, wanneer u de oefeningen genoeg eigen hebt gemaakt traint u met meerdere patiënten tegelijkertijd. Tussentijds wordt uw voortgang gecontroleerd door uw therapeut. Uw therapeut houdt de vinger aan de pols en stuurt bij waar nodig.

Een belangrijk kenmerk van medische trainingstherapie is dat uw eigen inzet voor een groot deel het succes van de behandeling bepaalt. Dit betekent dat u bij deze behandelvorm veel controle over uw behandeling heeft.

Tarieven medische training per 01-01-2017

 Maandabonnement
1 x per week30,-
2 x per week40,-
Onbeperkt45,-

U betaalt bij ons geen inschrijvingskosten. Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.